Smetiško Lucija osvojila naslov prvakinje RH za kadetkinje do 9. godina

   Dva kola prije kraja samog natjecanja, današnjom pobjedom u 7. kolu, naša kadetkinja SMETIŠKO LUCIJA osvojila je naslov PRVAKINJE RH ZA KADETKINJE DO 9. GODINA.

   Lucija je odmakla drugoplasiranoj KOKŠA JELENI (ŠŠK Konaki, Novo Virje) na 1.5 poen, no kako su i Lucija (u 8. kolu) i Jelena (u 9. kolu) slobodne, svaka igra još po jednu partiju. U posljednjem kolu, Lucija igra bijelim figurama protiv trenutno trećeplasirane, BEDIĆ NOEMI (ŠK Casper, Zadar), od koje je trenutno jača za 3 boda. Ovaj izuzetan uspjeh Lucija je postigla bez poraza, nanizavši 7 poena iz 7 partija. Čestimo Luciji na sjajnoj  igri!

   Napomenimo i ostale rezulate naših predstavnika.

   U konkurenciji kadeta do 9. godina, NAVRATIL BORNA je današnjim porazom u 7. kolu, trenutno na 20. mjestu sa 3 boda, dok je VUČIĆ FILIP na 25 mjestu, sa istim brojem bodova.

   Lucijin brat, SMETIŠKO JOSIP u konkurenciji kadeta do 11. godina, današnjim remijem uključio se u borbu za medalju i trenutno je na 3. mjestu sa 5 poena! U 8. kolu igra crnim figurama protiv trenutno drugoplasiranog Kakuk Tibora (GŠK Požega, Požega). Drugi naš predstavnik u ovoj konkurenciji je SAMARDŽIĆ JAKOV koji je sa 2.5 poena trenutno na 30. mjestu. Trenutno vodeći, Hajpek Egon (GŠK Požega, Požega) ima 6 bodova.

   SMETIŠKO MARIJA u konkurenciji kadetkinja do 13. godina ima 3 boda nakon 7. kola i nalazi se na 14. mjestu. U ovoj konkurenciji trenutno je vodeća naša bivša članica, Blažeka Mihaela (ŠK Polet, Buševac) sa 6 poena.

   SAMARDŽIĆ ANA u konkurenciji kadetkinja do 15. godina trenutno na 7 mjesti sa 3 poena iz 6. partija.

   Čestitamo Luciji na odličnom rezultatu, našim kadetkinja i kadetima želimo mnogo dobrih poteza i sportske sreće u zadnjim kolima. 

   Više o tijeku natjecanja pogladajte na stranicama HŠS. Uskoro detaljnije!